Detached house in Tallinn

€ 249,000

Description

Müüa suurepärase asukoha ja suure krundiga ehitamisjärgus maja Kristiine piiril kesklinna lähedal. Väga hea asukoht Veskimetsa linnapoolses osas.

Valatud korralik vundament. Hoone kandevkonstruktsiooni moodustavad Fibo-plokkidest sise- ja välisseinad. Raskemini koormatud osad kohtraudbetoonist. Elamu on paigutatud ilmakaartest ja juurdepääsuvõimalustest lähtuvalt kinnistu põhjaküljele. Eesmärgiks on võimalikult suure ja tervikliku tänavaruumist eraldatud õueala kujundamine. Juurdepääs krundile on Saarma tänavalt Hoonele on planeeritud rõhutatult väljaulatuva räästaga madalakaldaline katus. Kokku üldpinda esimesel korrusel 213,3 m² millest garaaž 48 m² ja teisel korrusel 118,8 m². Esimesel korrusele planeeritud ühiskasutatavad elu- ja abiruumid: elutuba, söögituba ja köök, WC, basseiniga saun, garderoob, tehniline ruum, kuurid ja garaaž. Teisele korrusele on paigutatud kabinet, 3 magamistuba ja neid teenindavad abi- ja sanitaarruumid. Teise korruse ruumidest pääseb katuseterrassidele. Vee, kanalisatsiooni ja elektriga liitumised olemas, võimalik liituda ka gaasiga.

Hinnatud Kristiine piirkond on turvaline ja rahulik, Paldiski mnt-le, Rocca al Mare kvartalisse või Mustamäe Marienthali keskuse juurde pääseb lühikese jalutuskäiguga, samas ka lähimad ühistranspordipeatused ja kauplused. Mööda mere äärt, ligikaudu 1 km kaugusel kulgeb kergliiklustee, kus suurepärane võimalus sportides või jalutades loodust nautida.

Vaikne kõrvaltänav, roheline ümbrus, samas kesklinna lähedus loob mugava ja kõrgelthinnatud elukeskkonna.

Küsi lisa ja tule objektiga tutvuma!


Property details

Bathrooms
2
Plot space
1500.0
Rooms count
6
Floor count
2

Location

Tallinn

Top offers