Apartment in Tallinn

52.50 sq.m., 1 bedrooms

€ 63,900

Description

Müüa K. Kärberi 22 hea planeeringuga 2-toaline korter 5-kordse maja 2-korrusel, üldpinnaga 52,5 m².
Kortermaja asub rahulikus sisekvartalis, pisut eemal elava liiklusega tänavatest.
Väga hea planeeringuga, korter on paigutusega läbi maja.
Tubade asetus pakub privaatsust - elutuba eraldi ning magamistuba teiselpool vannituba ja tualetti. Suur köök ja esik, rõdu on kinniehitatud. Korteri juurde kuulub ka hoiuboks keldris.
Põhjaliku uuenduse on saanud elutuba ja magamistuba. Sirgendatud seinad ja laed ning paigaldatud uus tapeet. Põrandatel olev kilpparkett on uuesti lihvitud ja lakitud. Kõikidele korteri akendele ja rõdule on paigaldatud uued plastraamidel pakettaknad. Esikus uus välisuks. Vannituba ja tualett on eraldi, kenasti puhtad ja korras, kuid remonti ei ole tehtud.
Köök: köögimööbel, külmik, uus keraamiline pliit koos praeahjuga. Köögist pääseb rõdule. Rõdu: kinniehitatud pakettakendega - mugavuse, turvalisuse ja sooja hoidmise pärast. Vannituba: vann, valamu, pesumasin.
Mõistlikud kommunaalkulud, mis suvel on keskmiselt 65 eurot ja talvel 125 eurot.

Kortermaja remondifond moodustab sellest 19.00 eurot. Kortermajas on uuendatud soojussõlm, katusekate, vahetatud vee- ja kanalisatsioonipüstikud, trepikojad renoveeritud ja puhtad. Soojustatud maja otsaseinad. Trepikoja uksel fonolukusüsteem.

Maja hoovis on uus lastemänguväljak ja auto jaoks maja ees tasuta parkla.

Majal on suurepärane asukoht, lähedal on suured kaubanduskeskused: Lasnamäe Centrum, Mustakivi kaubanduskeskus, Prisma, lähemal Säästumarket. Ühistranspordipeatused lasteaiad, koolid. Bussiga kesklinna 15 - 20 minutit. Jalutuskäiku kaugusel Pirita jõe ürgorg (LK, maastikukaitseala)- hea jalutada looduses.
Võtke julgelt ühendust - vastan meeleldi Teie küsimustele. Olete alati oodatud tutvuma korteriga!

Property Details

Floor: 2
Floor (upper): 2
Additional information: Internet, Satellite TV
Furnishing: 1
Rooms count: 2
Floor count: 5
Balcony type: Balcony
Year of construction: 1984

Location Tallinn

Similar Properties