Apartment in Tallinn

74.30 sq.m., 2 bedrooms

€ 99,900

Description

Viiekordse hoone teisel korrusel asuvas renoveerimist vajava 74,3 m² suuruses läbi maja planeeringuga korteris on köök, elutuba, 2 magamistuba, akna ja põrandasoojustusega vannituba ning eraldi WC. Korteris on välja vahetatud kõik aknad kvaliteetsete plastikakende vastu. Korteri üheks suureks eeliseks on keldris paiknevad kaks panipaika, kuhu on suurepärane mahutada talverehve, jalgrattaid, lapsevankrit ja muid esemeid, mida igapäevaselt ei kasuta.

Kõik eluruumid vajavad peremehe värskeid ideid ja visiooni, et viimistleda armsaks hubaseks koduks. Ostjal on hea võimalus teha koostööd meie kogenud sisekujundajaga, kes aitab luua teie kodule funktsionaalse ja omanäolise lõpplahenduse juba remonditööde alguses. Sisekujundaja aitab teil visualiseerida terviklahenduse plaanidest teostuseni.
Korterelamul on turvaline välisuks,vahe ja välistrepikoda lukus.

Kommunaalkulud suvekuudel 60 eurot ja talvel külmakuudel kuni 180 eurot.

Korterelamu asub mere ja parkmetsa läheduses. Stroomi liivarand ja rannapromenaad on vaid jalutuskäigu kaugusel, kuhu on rajatud grillimiskohad, laste spordi ja mänguväljakud ning ratta-ja rulluisu teed. Läheduses asub veel lasteajad, koolid, toidupoed, kõik eluks vajalikuga. Ühistrantspordi peatus asub samuti maja ees. Väga hea ühendus Kesklinnaga.

Tule tuvuma oma tulevase koduga, ning tee omapoolne pakkumine.

Property Details

Floor: 2
Floor (upper): 2
Additional information: Internet, Satellite TV
Furnishing: 1
Rooms count: 3
Floor count: 5
Year of construction: 1970

Location Tallinn

Similar Properties