Detached house in Rae

113.30 sq.m., 2 bedrooms

€ 194,000

Description

Müüa maja koos abihoonega Rae vallas Rae külas, mille krunt piirneb kahelt poolt metsaga (asumi äärmine nurga krunt).

Maja on ühekordne, elutuba on kaminaga ja avatud köögiga, kaks eraldi magamistuba, garderoob/panipaik, pesuruum koos dušinurga ja saunaga, pikk garaaž, mis mahutab vähemalt kahte autot ja eraldi asuv abihoone. Müügihind sisaldab majas asuvat köögimööblit ja köögitehnikat. Majal on õhtupäikese poolne terass suurusega 14,2 m², kus võib mõnusalt grillides suveõhtut veeta. Aias on täiskasvanud viljapuuaed õuna-,pirni- ja kirsipuudega.

Maja köetakse Norra firma poolt toodetud (kauamängiva) kaminaga, mille võimsus 8 KW, lisaks on võimalik kütta ka seinale paigaldatud elektriradiaatoritega ja pesruumi elektripõrandaküttega.

Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed, mis on ühendatud asumi sisese vee- ja kanalisatsiooni trassidega - asumil oma puurkaev/pumpla vee tarbeks ja settepaagid/septikud heitvee kogumiseks. Vee eest tasutakse ühistule kuni 10 eurot kuus ja heitvee eest kuni 100 eurot aastas.

Maja ümberehituseks on Rae valla poolt kinnitatud renoveerimisprojekt koos ehitusloaga, mille järgi on võimalik garaaži arvelt täiendavalt ehitada kaks tuba.

Majale on väljastatud kasutusluba. Majal on plaatvundament ja seinad on püstitatud metallkarkassile; profiilplekk katus Rannila. Hoonealune pind 136,4 m², kasulik pind 113,3 m², suletud brutopind 107,6 m². Eletrivõimsus 3 x 25A. Interneti ja kaabel tv ühendus Elionilt.

Jüri alevikuni on 3 km, seal on olemas lastead, gümnaasium (sh ujula, pallisaal, jõusaal jms), tervisekeskus, poed, perearstid, pargid ja terviserajad. Tallinnaga tihe ühistranspordi ühendus, bussid ja marsruuttaksod, sõiduaeg Tallinna kesklinna kestab kuni 20 minutit.

Kui Teil on tekkinud küsimusi, siis võtke julgelt ühendust. Olete alati oodatud majaga tutvuma.

Property Details

Floor: 1
Floor (upper): 1
Bathrooms: 1
Additional information: Internet, Satellite TV
Plot space: 1380.0
Rooms count: 3
Floor count: 1
Capacity of parking: 2
Year of construction: 2000

Location Rae

Similar Properties